Lekker ontspannen

Na de bevalling een Babyborrel organiseren

Een verzorgde Babyborrel bij u thuis of op locatie. Over het algemeen organiseert men een babyborrel zo’n 4 tot 8 weken na de bevalling. Een kraamborrel is aan het einde van de middag. Een kraamborrel heeft de sfeer van gezellige borrelmiddag met de focus natuurlijk op de geboorte en speciale aandacht voor het nieuwe gezin. In de uitnodiging vermeld je de datum, tijd en plaats van je babyborrel. Ook kan je er voor kiezen een lijst met cadeauwensen bij te voegen. Je babyborrel begint met een leuke uitnodiging, je kan hier zo creatief zijn als je zelf wil, met kaartjes, maar je kan er ook voor kiezen mensen digitaal uit te nodigen. Met een kleine om handen is dit vaak wel makkelijker.

Ook bij een kraamborrel versieren we het huis met slingers, ballonnen en verzorgen de aankleding met kleurige tafellakens en servetten. Bij een babyborrel hoeft u zelf echt helemaal niets te doen.

Babyborrel binnenkomst met lekker glas wijn

Bij binnenkomst serveren wij uw gasten rode of witte wijn, frisdrank of bier. En natuurlijk ontbreken de beschuiten met muisjes niet. (link naar tekst herkomst van beschuit met muisjes)

Borrelhapjes op de babyborrel

Terwijl de gasten uw baby bewonderen en u lekker kunt bijkletsen, serveren wij diverse hapjes uit ons babyborrel assortiment. Bijvoorbeeld Mini sausijsjes, mini satetjes, frituurhapjes, Luxe koude hapjes Quiches, gevulde eieren, zoute koekjes, gemengde pindas of superverse sushi in combinatie met een goed glas prosecco of champagne zorgen ervoor dat uw gasten ook culinair niets te kort komen. Voor vrienden van ver bieden naar wens onze huisgemaakte soepen, belegde broodjes of sandwiches en/of salades een stevige bodem voor de terugreis.

Aan het einde van de babyborrel ruimen we alles op.

Om moeder en kind niet teveel uit te putten hanteren we een service van drie uur. Op de afgesproken eindtijd maken wij, op gepaste wijze, uw gasten hierop attent en begeleiden hen naar de garderobe bedanken namens u voor hun komst. Een kraamattentie voor uw gasten behoren tot het standaard pakket dat naar wens op allerlei manieren is uit te breiden.